Felelősségünk

A lehető legjobb minőségű desszertek elkészítése és szállítása mellett még számos fontos tennivalónk akad. Mindennapos küldetésünk, hogy vállalatként és egyénként egyaránt támogassuk azokat, akiknek szüksége van a segítségünkre. A társadalmi felelősségvállalás a Mazsi Kft. elhivatottságának központi részét képezi.

Alapítványokkal a jó ügyért

Napos_oldal_koszonolevelVégtelen öröm volt segíteni a Napos Oldal Alapítványnak Mikulás-napi ünnepségük megvalósításában. Ezekből a boldog mosolyokból építkezett az ünnepi Mazsi-hangulat.

Segito_Angyalok_level

Hisszük, hogy legalább annyi felelősséggel tartozunk a környezetünkért, mint embertársainkért, így a Segítő Angyalok Állat- és Természetvédő Egyesület támogatása is a szívügyünk.

 

Azok a nagyszerű emberek, akik szükséghelyzetben az életünkért küzdenek, minden segítséget és elismerést megérdemelnek. Megtiszteltetés ,hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány és az Esztergom-Dorog Mentőalapítvány példaértékű munkáját is támogathatjuk.

Alapitvanyi_tamogatasok_levelei_1Alapitvanyi_tamogatasok_levelei_2

 

Kicsik és nagyok, mellettetek vagyunk!

Tudjuk, hogy minden segítségre szüksége van a koruk miatt kiszolgáltatottabb helyzetben élő generációknak: gyerekeknek és időseknek egyaránt. Összefogásunkkal, többek között, a helyi kisiskolások nyári táborozása, és az Irmák Nonprofit Kft. Idősek Otthonának szilveszteri ünnepsége is teljesebb lett.

gyerekek_koszonolevele3_osztalyos_gyerekek_csoportkepeIdosek_otthona_koszonolevel

 

Együtt mozdulunk

Akik hozzánk hasonlóan édesszájúak, azoknak talán még fontosabb a sport és testmozgás területén is szerepet vállalni. Az esztergomi kempo-karate klub és a helyi fiatalok kézilabda csapatát nem csak desszertekkel ösztönözzük a sport szeretetére.

kezilabdas_lanyokkempos_oklevel

 

Felelősségünk a minőség

A Mazsi csapata már a legelső gombóc fagyi megkomponálása óta a legkiválóbb minőség elérésére törekszik, igyekezetünket pedig elégedett vásárlóink mellett rangos hazai és nemzetközi elismerések is tükrözik.

Magyar_Brands_2013Magyar_Brands_2014
 
A Mazsi Kft. IFS tanúsítvánnyal rendelkezik